Paula87 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witam! Obecnie mam hodowlę bażantów srebrzystych (2 koguty i 4 samice). Chciałabym zacząć hodować bananowe tylko czy moge je trzymać w jednej wolierze? Czy lepiej oddzielić gatunki zeby sie nie krzyżowały? Czy bananowe sa wymagające? Cytuj
RADEK-ZAMOŚĆ Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 nie słyszałem o krzyżówce bananowego ze srebrnym ale na czas legów musisz oddzielić bo srebrny mógłby zrobic krzywde bananowemu po legach moga być razem jeśli samce sa spokojne i nie beda sie bily:)ja tam nie mam problemów z moimi bananami Cytuj
Paula87 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2012 A hodujesz tylko bananowe czy inne tez? Moze sie troche wstrzymam z kupnem do jesieni Cytuj
RADEK-ZAMOŚĆ Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 mam kilka ras a twoje srebrne dwa samce razem sa ?? Cytuj
Sara Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Z moim srebrnym bażantem już to przerobiłam kupiłam młode diamentowe a ze duża woliera to je wpuściłam chwila i było o jednego mniej.Srebrny bażant ma się dobrze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi