Budowa nowej woliery

Tutaj piszemy na luźne tematy, niekoniecznie związane z tematyką bażantów. Jeżeli wątek, który zamierzasz rozpocząć nie pasuje do innych kategorii to zrób to w tym dziale

Budowa nowej woliery

Postprzez MICHAŁ12 » Niedziela, 11 Styczeń 2009 19:48

Witam

Chciał bym przygodować woliere do bażantow bananowych lub złotych . Chciałem dobudowywać do obecnej ale mam taki kojec gdzie był pies siatka oczko 1.5 cm, posacka wylana betonem na jednej połowie dach. Tylko musze zrobić jadnnom budke i jednom ściane zasłonic woliera jest dobudowana do budynku i mam takie pytania tynk butynku jest mocno "chropowaty" i mam pytanie cz bażanty nie zkaleczą się o mur ??Bo mam jednom dużom woliere ale tam jest para srebrnych ,woliera jest przedzielona na pół i w 2 połowie będzie para łownych.I jeszcze jedno ch w wolierach mogą byc iglaki bo mam śćiętą choinke i chce im budke przysłonić żeby miały tak "dziko"
:)
Pozdrawiam MICHAŁ12 8)
MICHAŁ12

Miejscowość: woj.śląskie

Postprzez MICHAŁ12 » Piątek, 16 Styczeń 2009 8:06

Jest tu kto ????
MICHAŁ12

Postprzez Bodzio » Piątek, 16 Styczeń 2009 20:54

Nie martw się o tynk, napewno bażanty dają sobuie rade. Czemu by miały się o ściane kaleczyć. To samo z iglakami spokojnie możesz śmiało dawać.
Bodzio

Postprzez MICHAŁ12 » Sobota, 17 Styczeń 2009 18:48

dzięki
MICHAŁ12

Wróć do O wszystkim.... i o niczym...

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości

Polecamy:
Hodowla bażantów

Reklama:
Inkubatory do jaj
Sklep hodowlany