ICD Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Sprzedam koguta bazanta zlotego z 2009 roku.allegro.pl/bazant-zlocisty-i1343365351.html Cytuj
młody Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Wstawił byś w załaczniku zdjęcie bażanta którego sprzedajesz. Do aukcji na allegro zaufania nie mam 2 razy kupowałem i 2 razy wtopa. Jak się na forum dogadamy to ma to dla mnie większą wartośc niż zakup na allegro. Proszę zamieść zdjęcia tego koguta zlotego. Cytuj
ICD Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Opublikowano 30 Listopada 2010 To co na zdjeciu to sprzedaje. Cytuj
xwiatr Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Jestem zainteresowany kupnem samca bażanta złotego, tylko qrcze mi jakiś czas temu coś się na komputerze pokiełbasiło i nie wyświetla mi wogóle zdjęć na allegro. ICD możesz wrzucić tutaj na forum te zdjęcia bażanta złotego? Szczególnie chodzi mi o samca. Jak wygląda jego upierzenie?Czy bażanty trzymasz w wolierze zewnętrznej czy wewnętrznej? Czy trzymasz je w wolierze z innym gatunkami ptactwa? Dzięki za odpowiedź Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi