jerymadam6 Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 witajcie mam problem posiadam pawia samca wszystko bylo ok nie wiem co sie z nim dzieje chodzi powolnie jest ospaly mruzy oczkami przykuca nie biega tak jak kiedys blagam pomozcie czy to moze byc wina ze nie ma samicy??? dziekuje za kazde porady pozdrawiam Cytuj
Woliera Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Napisz czy dajesz jakieś leku swoim pawiom, czy odrobaczasz. Pawie są bardzo wrazliwe na robaczyce - syngamozy. Same robaki bardzo osłabiaja organizm pawia, i zaraz pchają się jakieś choroby. Cytuj
jerymadam6 Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 Napisz czy dajesz jakieś leku swoim pawiom, czy odrobaczasz. Pawie są bardzo wrazliwe na robaczyce - syngamozy. Same robaki bardzo osłabiaja organizm pawia, i zaraz pchają się jakieś choroby.dziekuje ze odpisales... nie podaje mojemu pawikowi zadnych lekarstw ani witamin jezeli mozesz to prosze o rade dziekuje i pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi