marcinc86 Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Chce kupic samice bazanta zlocistego. Najlepiej gdzies blisko Czestochowy, tak zebym mogl odebrac osobiscie. Ale jesli ktos ma ladne samiczki tomoge kupic poprzez wysylke.Jesli ktos zna jakies miejsce lub wie gdzie(chodzi mi o jakies hodowle targi itp.) moge kupic ta samice to prosze zeby mi napisal. Chodzi mi o miejscowosci oddalone od czestochowy max. o 100 moze 150 km Cytuj
kocek Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 witam mam trzy kurki jedna dorosła czerwona i dwie tegoroczne jedna czerwona a druga lutino okolice olkusza Cytuj
Grześ Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 WitajW co drugą niedzielę miesiąca masz giełdę w Pszczynie mają tam naprawdę sporo ptakówwarto sie wybrać następna odbędzie sie 05.12.2010. a tu masz link do ich stronkiw galeri są zdjęcia z poprzedniej giełdy . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi