wydra Opublikowano 28 Marca 2007 Opublikowano 28 Marca 2007 Sprawa wygląda tak. Miałem w wolierze o takich wymiarach 2 na 5 m. Parkę bażantów łownych. Jak pisąłem już na tym forum kogut przestraszył się czegoś i uderzył w coś twardego tak nie fortunnie że doznał bardzo poważnego urazu szyji no i wczoraj padł. Od kilku dni widząc jego stan i za namową kolegów z tego forum zacząłem szukać nowego.No i tu pojawił się problem nigdzie nie mogę dostać jednego samca. Natomiast na allegro można kupić parkę tych ptaków cena spora ale jednak chciałbym mieć w tym roku młode. Więc chciałbym się dowiedzieć czy tymczasowo nie będzie im za ciasno jak będzie jeden kogut i dwie kurki. Dodam że w przyszłości mam zamiar powiększyć im wolierę o ile doczekam się młodych. Cytuj
kogut Opublikowano 28 Marca 2007 Opublikowano 28 Marca 2007 na 3 sztuki 10 metrów? moim zdaniem spokojnie wystarczy Cytuj
Hodowca1992 Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Na trzy bażanty taka woliera wystarczy. Pamiętaj aby powiększyć wolierę gdy będą młode. Pozdrawiam Hodowca1992 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi