Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powoli zblizają się pierwsze przymrozki. Nie wiem jak u was bo u mnie jeszcze temperatura poniżej zera nie spadła. Jedno co jest pewne ze bażanty mają u mnie już piękne ubarwienie i są wpełni wyperzone. Co ciekawsze dawałem troche więcej oleistych, miałem dostęp do staniego słonecznika i wydaje mi się że odbiło się to na połysku i jakości piór. Poniżej załączam zdjęcie 2 kogutów obrożnych.

dwa-koguty.jpg.b395fbcf117014c6b37430ea3869e900.jpg

Opublikowano
Bardzo ładne koguty, super wyglada to wstawione zdjęcie bażantów. Widze, że te ostatnie problemy z forum przyniosły rezultaty. Fajnie że można dodawać zdjęcia do postów.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.