Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedam młode Sebrytki Złote w wieku około 6 miesięcy. Koguty już pieją, kurki zaczynają znosić jajka.

Posiadam również na sprzedaż sebrytki złote w wieku około 3 miesięcy.

http://nokaut.nazwa.pl/sebrytki_zlote.jpg

Cena:

140zł za parę 6 miesięczną

60zł za parę 3 miesięczną

Ptaki są w doskonałej kondycji, pod stałym nadzorem weterynaryjnym. Czyste rasowo.

Zapraszam do kontaktu:

telefon: 692081064 lub na PM

Wysyłam na teren całego kraju pocztą polską. Koszt wysyłki weług cennika poczty polskiej, dodatkowo do kosztu wysyłki doliczam 10zł za klatkę, w której wysyłam ptaki. Mile widziany również odbiór osobisty. w mojej hodolwi w Kaliszu.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam serdecznie

Znalazlam Panskie ogloszenie z sierpnia tego roku i nie wiem czy jest ono nadal aktualne? Poszukuje parki kurek na prezent gwiazdkowy dla hodowcy hobbysty. Czerwone srebrytki, ktore sa w tym ogloszeniu na zdjeciu sa po prostu ideale i zastanawiam sie czy jest mozliwosc ich zakupienia i dostarczenia? Bardzo bym byla wdzieczna za odpowiedz.

Podaje moj numer telefonu 683720803

Anna Mielczarek

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, tak moje ogłoszenie jest aktualne cały czas. Zarówno sebrytki jak i inne ptaki ozdobne mam w ciągłej sprzedaży. Posiadam na przykład kury zielononóżki które inkubuję caly czas i sprzedaję odchowane w wieku 7dni-10dni.

Jeśli interesują Panią sebrytki to uważam, że jest to bardzo dobry wybór. Sebrytki to piękne ptaki i bardzo wdzięczne w hodowli. Polecam lekturze opis tego gatunku na stronie o ptakach ozdobnych: kury sebrytki opis gatunku. Na dole znajduje się tam również moje ogloszenie sprzedaży. Zapraszam serdecznie do współpracy.

• 1 rok później...