edgar9 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Sprzedam młode Sebrytki Złote w wieku około 6 miesięcy. Koguty już pieją, kurki zaczynają znosić jajka. Posiadam również na sprzedaż sebrytki złote w wieku około 3 miesięcy. http://nokaut.nazwa.pl/sebrytki_zlote.jpg Cena: 140zł za parę 6 miesięczną60zł za parę 3 miesięczną Ptaki są w doskonałej kondycji, pod stałym nadzorem weterynaryjnym. Czyste rasowo. Zapraszam do kontaktu:telefon: 692081064 lub na PM Wysyłam na teren całego kraju pocztą polską. Koszt wysyłki weług cennika poczty polskiej, dodatkowo do kosztu wysyłki doliczam 10zł za klatkę, w której wysyłam ptaki. Mile widziany również odbiór osobisty. w mojej hodolwi w Kaliszu. Cytuj
annamielczarek Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witam serdecznie Znalazlam Panskie ogloszenie z sierpnia tego roku i nie wiem czy jest ono nadal aktualne? Poszukuje parki kurek na prezent gwiazdkowy dla hodowcy hobbysty. Czerwone srebrytki, ktore sa w tym ogloszeniu na zdjeciu sa po prostu ideale i zastanawiam sie czy jest mozliwosc ich zakupienia i dostarczenia? Bardzo bym byla wdzieczna za odpowiedz.Podaje moj numer telefonu 683720803Anna Mielczarek Cytuj
edgar9 Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 Witam, tak moje ogłoszenie jest aktualne cały czas. Zarówno sebrytki jak i inne ptaki ozdobne mam w ciągłej sprzedaży. Posiadam na przykład kury zielononóżki które inkubuję caly czas i sprzedaję odchowane w wieku 7dni-10dni. Jeśli interesują Panią sebrytki to uważam, że jest to bardzo dobry wybór. Sebrytki to piękne ptaki i bardzo wdzięczne w hodowli. Polecam lekturze opis tego gatunku na stronie o ptakach ozdobnych: kury sebrytki opis gatunku. Na dole znajduje się tam również moje ogloszenie sprzedaży. Zapraszam serdecznie do współpracy. Cytuj
brychczy Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Witam,Mam pytanie czy posiada pan sebrytki kurki na sprzedaż?Jeżeli tak jakie? I za ile?mój mail: brychczy1@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi