19dusia93 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 witam...Mam problem z młodym bażantem. Ma problem z chodzeniem, chwieje sie na nóżkach i chodzi trochę ślamazarnie. Niby pobiera pokarm, ale jest coś nie tak... nie wiem jakie są tego przyczyny, prosze o pomoc i z góry dziękuje Bażant ma ok 3 miesięcy. Cytuj
19dusia93 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 nio niestety juz jest gorzej, mało co sie porusza, jest osowiały, Cytuj
19dusia93 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2010 prosze bardzo o pomoc bo nie wiem co z nim sie dzieje Cytuj
wojtek Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 a nie charszzy kolego jak oddtycha albo kicha bo to morze być przyczyna robaka w przełyku umnie tak było a piurka niema do kury postawionych kolego w lecznicy weterynaryjnej powiedz że potrzebujesz lek dla barzantów kture mają robaki w przełyku ten lek kosztuje z 12 złotych taka gęsta biała zawiesina i jak go kupisz to lekarz będzie ci mówił że do wody ale twój barzant jest już za mocno chory więc 1 albo 2 dni raz dzięnie do dzioba szczykawką 3 kropelki a potem już będziesz dawał do wody Cytuj
19dusia93 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 tak w ogóle to kolezanko nie nic takiego u niego nie wystepuje... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi