krzyho0661 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Witam! Dzis mam do zaoferowania 20szt. perlic w kolorze standardowym. Obecnie Perlice mają 8tygodni cena za szt. 20zł. Ptaki pochodzą z naturalnych lęgów są karmione naturalną paszą i żyją na dużym terenie. . Oczywiście możliwy zakup mniejszej ilości , nie daje pewności że zakupione ptaki będą o wybranej płci gdyż jest za wczesnie . . Ze względu na bezpieczeństwo tylko odbiór osobisty! Wiecej informacji pod numerem tel. 726 640 343. . POLECAM! Cytuj
krzyho0661 Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 Ogłoszenie nadal aktualne. Obecnie Perliczki mają już 16tygodni i cena wynosi tylko 25zl za szt. Posiadam na sprzedaz ok. 40szt. Przy zakupie minimum 5szt. Cena bedzie jeszcze niższa. Czytałem wiele ogłoszeń i nigdzie nie znalazłem taniej. POLECAM. Cytuj
krzyho0661 Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 Ogloszenie jeszcze aktualne jednak kilka szt. juz sprzedalem ale nadal posiadam jeszcze na sprzedaż ok. 20szt. 18tygodniowych perliczek w cenie 25zl. Ptaki wielkością prawie dorównują dorosłym Perliczkom . Posiadam także na sprzedaż młodsze Perliczki w tańszej cenie. Przy zakupie większej ilości cena bedzie niższa. POLECAM. . . Cytuj
krzyho0661 Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Opublikowano 16 Lutego 2011 ogloszenie nie aktualne prosze usunac. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi