adamb Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 czy to możliwe żeby samica bażanta srebrnego przez półtora tygodnia nie zniosła żadnego jajka. Czy mogą mieć taką przerwę Cytuj
adamb Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 i jeszcze jedno co ile dni niosą jajka codziennie co drugi czy może trzeci Cytuj
rapit Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 A ile już zniosła, i czy podbierasz jaja? bo jak nie to samica znosi tyle i le może wysiedzieć. Cytuj
adamb Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 tak naprawdę to nie wiem ile zniosła bo jak zniesie to zdziobuje całych zebrałem 3 i znalazłem skorupki też od trzech chyba że zdążyła zjeść skorupy do końca.Ale wcześniej dziobała nawet jajka kurze jak kładłem, przyciąłem jej troche dzioba i teraz leży już jako kury 5 dni i jest całe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi