Bocian Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Witam. Mam pytanie co ile dni nioso się kury bażanta złocistego,czy moze jednak nioso sie codziennie. I czy do kazdego jajka kogut musi deptac kure, czy moze jednak wystarczy jedno deptanie do wszystkich jaja. Cytuj
Bodzio Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 U mnie niosły się średnio raz na dwa dni czyli na tydzień miałem 3 maksymalnie 4 jajka. Jedno deptanie wystarcza nawet na 2 tygodnie. Cytuj
Bocian Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ok dzięki za szybko odpowiedz Cytuj
rapit Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 U mnie taż niosą się juz całkiem nieźlzęły nieść e. Na dobre zac z początkiem kwietnia. Muszę przyznać że w tym roku nie odrzuciłem jeszcze rzadnego jajka, jakoś wszystkie sa ładne kształtne i dobrej wagi. Cytuj
Bocian Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 No i umie pokazały się pierwsze jajka tylko jest jeden kłopot obydwie kury nioso sie w tej samej skrytce ciekawe czy niebedeo się tłucmiędzy sobo jak bedzie troche wiecej jajek Cytuj
Karolina Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 To i yak masz dużo szczęscia że się w jednym miejscu niosą, bo u mnie to niosą gdzie popadnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi