olex Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam,kupię jajka bażanta mongolskiego Cytuj
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Witam ja bede w najbliższym okresie miał jaja bażanta mongolskiego bo od kilku dni zaczął się okres nieśności. A jakie potrzebujesz lęgowe czy zwykłe ? w razie pytań to mój adres email: patryk10015@wp.pl Cytuj
szuti Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Patryk czy ty musisz zaśmiecac każde forum swoimi durnowatymi postami?????????????????????????? Cytuj
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 nie rozumie cię koglego wyżej? bo mam na sprzedaż jaja bażanta mongolskiego i pisze na obecno chwile mam 4sztuki tylko nie wiem czy to są lęgowe czy puste bo para ma dopiero rok czasu Cytuj
monti Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 patryk, b.mongolskie są płodne już w pierwszym roku życia... PzDr... Cytuj
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 a no chyba że tak bo nie chciał ja bym nikogo oszukać jak by były te jajka czyste i dzięki za info Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi