baranek124 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam wszystkich wklejajcie tutaj swoje numery gg po to by ktoś kto ma pytane a nie morze czekać mógł napisać na gg mój numer to 12927754 Cytuj
młody Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 No raczej niechętnie, bo od tego jest forum żeby rozmowa była zawsze dostępna dla wsyztskich. Jak ktoś rozwiązuje problem to inny tez może to przeczytać. Cytuj
baranek124 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 No fakt że od tego jest forum ale ile osób jest co dzień na tym forum... Ja od momentu zarejestrowania się na tym forum nie zauważyłem dużej aktywności użytkowników miałem wiele pytań dotyczących hodowli na które uzyskałem odpowiedzi od użytkowników innych forów dla tego uważam że jeśli ktoś chce podzielić się wiedzą o hodowli to może zostawić tutaj swój numer gg Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi