olex Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Witam, wczoraj straciłem bażant mongolskie kuna ni podusiła wszystkie 16szt wskoczyła na siatkę wierzchnią rozpruła i weszła do środka i w ten sam sposób do drugiej woliery,mieszkam na osiedlu gęsta zabudowa i skąd ona się tam wżieła także że u warzajcie na swoje woliery może ma ktoś do sprzedania mongoły? Cytuj
rapit Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Takie życie - każdego to kiedyś spotyka.Kuna bardzo dobrze czuje się w gęstej zabudowie, strychy szopki itp wszędzie ma dużo miejsca do bytowania. Zanim kupisz bażanty wyposaż się w pułapke lub pastuch elektryczny bo kuna napwno wróci. Cytuj
olex Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Witam,tak już kupiłem pastucha doradżcie mi jak go zamontować Cytuj
marcomaks Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 a jak a miales siatke? kuna przyszla bo czula bazanty.pewnie wroci. Cytuj
olex Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 i na razie nie wruci bo nie mam już bażantów dopiero na wiosnę kupię ale już zabezpieczę woliery. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi