Rysio Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 Wśród 6 kurek bażanta złotego mam 1 kurę żółtą czy można tak postępować czy lepiej zrezygnować z łączenia ich razem bo czytałem że można tak zrobicw przeciwieństwie do łączenia diamentu z żółtą Cytuj
kogut Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 Specjalista jezeli chodzi o kolorowe odmiany to nie jestem, nie powinno być chyba wiekszego probemu. Wszystko tez pewnie zależy od tego z jakiej mieszanki pochodzą samice. Efekt zobaczysz chyba dopiero po odchowaniu mlodych. Cytuj
Rysio Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Opublikowano 6 Marca 2007 Przemyślałem sprawę i kopiłem samca żółtego z 2 kurkami (trochę późno bo 4.03 )mają nową wolierke i żółtą kurę zabrałem złotemu który ma teraz 5 kurek a nie 6 będzie mu łatwiej. mam nadzieję że przed lęgami zdążą sie jeszcze zaaklimatyzować Cytuj
rapit Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Myślę, że spokojnie powinny się zaaklimatyzować, mimo że pogoda za oknem piekna to i tak w kalendarzu mamy pocztek marca. Powodzenia! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi