bażant95 Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 cześć! Jestem tu nowy i chce sobie kupić bażanty złociste i teraz nie wiem kupić już młode z 5miesięczne czy kupić jajka do inkubacji?Ja bym wolał jajka bo bym się nauczył od razu o lęgach:).Ale co później z rozponanim płci podpowiedzcie mi co mam zrobić. Cytuj
rapit Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Ja bym Ci polecił kupić jednak starsze ptaki. Inkubacja jaj to wbrew pozorom nie taka łatwa sprawa. Problem tkwi w tym że pisklaki łatwiej jest wykluć niż odchować. Lepiej zacznij od starych, dorobisz się własnych jajek z własnych legów - nabierzesz wprawy. Cytuj
bażant95 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 czy mógłbyś mi podać nr.gg na pw bo chciałbym z tobą pogadać o bażantach ale ja chce mieć złociste Cytuj
bażant95 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 czy byście mogli mi opiać hodowle bażantów złocistych?czy przeżywają nasze zimy ja z młodymi itp.?? Cytuj
Bodzio Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Bażanty złociste chowas ię stosunkowo łatwo. Napisz konkretne pytania, jakie masz wątpliwości, sam chęynie ci odpowiem. Nie licz na to ze ktoś streści Ci w 2 zdaniach to na temat czego powstają całe książki. Cytuj
Hobbysta Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Istnieją też takie wynalazki jak BIBLIOTEKI ;D. To wbrew pozorom też dobre źródło informacji, może i bardziej wiarygodne niż internet. W dodatku za darmochę! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi