Hobbystka Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Witam!Ostatnio dostałam od pewnego hodowcy bażantów, pióra. Niestety nie mogę ich wszystkich zidentyfikować, więc tu mam prośbę do was. Wiem, że pióra są z: Olśniaka Himalajskiego, tragopana satyra, tragopana tymminickiego, bażanta diamentowego, bażanta królewskiego, bażanta złotego, bażanta bananowego, chyba też koklasa. Proszę o pomoc! Troche zdjęć jest, ale mam nadzieję, ze wykażecie sie pomocą. Cytuj
Hobbystka Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 Na prawdę nikt nie może mi pomóc? Przynajmniej parę piór pomóżcie zidentyfikować . Cytuj
rapit Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Zdjęcia coś słabo się u mnie ładują. Niestety nie potrafie ci pomóc, ptaki to bym rozpoznał ale pióra...Mam tylko pytanko do Ciebie, po co sta zgadywanka, założyłeś się czy co? Cytuj
Hobbystka Opublikowano 8 Października 2009 Autor Opublikowano 8 Października 2009 Nie Muszę je zidentyfikować, dla pewnej osoby...Tylko, że nie wszystkie pióra jestem w stanie HobbystKA Cytuj
Hobbystka Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Proszę pomóżcie! Przynajmniej kilka Cytuj
Grześ Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 witajtrudno po jednym piórku rozpoznać.nr 3 to z pewnością diamentowy spód ogonanr21 to prawdopodobnie królewski nr22 to złocistyz resztą mam problem a nie chcę cie wprowadzać w błąd. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi