bażant Opublikowano 29 Stycznia 2007 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Mam nadwyżkę bażanta łownego.Koniecznie muszę się ich pozbyć przed wiosną. poradźcie mi coś prosze o odpowiedź Cytuj
Raniuszek Opublikowano 29 Stycznia 2007 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Witam . Moim zdaniem najlepiej pojeżdzic po hodowcach i zostawic nr. tel. do nich często przyjeżdzają chetni i .gdy on niebedzie miał łownych napewno poleci Ciebie. Cytuj
bażant Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2007 Dzięki Raniuszek.Postaram zrobić tak jak mi poleciłeś Cytuj
Raniuszek Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 to jest dobry sposób,gdyż można polecac sie wzajemnie , itym samym poszeża sie grono osób które będą wiedziec że jesteś hodowcą,przy okazji można poszeżac wiedze na tan temat. Cytuj
Raniuszek Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 to jest dobry sposób,gdyż można polecac sie wzajemnie , itym samym poszeża sie grono osób które będą wiedziec że jesteś hodowcą,przy okazji można poszeżac wiedze na tan temat. Cytuj
kogut Opublikowano 31 Stycznia 2007 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ta nadwyżka to jakaś duża nadwyżka? Ile Ci zostało?. Bo jak nie dużo to może rosółek. Cytuj
bażant Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2007 zostało mi 8 sztuk ale raczej je sprzedam.Dałem ogłoszenie do radia i jakis pan zadzwonił i może niedługo je odbierze. Cytuj
Przepiór Opublikowano 1 Lutego 2007 Opublikowano 1 Lutego 2007 Jak coś to zawsze mozesz wybrać sie na targ, jak nie sam to mozesz kogoś poprosić, jakiegoś znajomego, który coś tam sprzedaje. Te kilka sztuk to bez problemu powinieneś sprzedać. Cytuj
xwiatr Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 bażant, a co ci zostało? Bo jeśli kury to chętnie bym wziął ze dwie zdrowe sztuki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi