adamb Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Czejść. Dostałem 6 jaj pawich od dziadka który z koleii dostał je od swojego znajomego. Podłożyłem je pod kurę i wykluło sie 4 sz. mają teraz 2 tyg. Karmię ich gotowanym jajkiem i śrutą dla kutczaków. MAM PYTANIE: czy to im wystarczy i czy podawać im coś jeszcze chodzi mi o jakieś witaminy jak tak to jakie? Barzo proszę o poradę. Cytuj
marcomaks Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 bedziesz je hodowal czy chcesz sprzedac? Cytuj
adamb Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 jeszcze nie wiem zobaczymy czy się wychowają. Cytuj
Przemek11 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 a przecież jest to bez różnicy czy będzie je hodował czy je sprzeda teraz możesz im dodawać trochę pokrojonego krwawnika mrówki tylko nie zapominaj że te mrówki z lasu są pod ochroną potem w wieku ok 4 tygodnie możesz podawać mlecz i marchew i koniecznie i już teraz daj im jakiś antybiotyk na biegunkę zapobiegawczo a potem to każdy rodzaj trawy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi