Mateusz Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Jestem tu nowy i nawet mi się tu podoba, ale przydało by się kilka zmian. Ciekawiej i lepiej by było gdyby każdy coś wnosił na to forum, jakieś ważne informacje o hodowli, najlepiej oparte na własnych doświadczeniach. Niech to będzie forum poświęcone tylko i włącznie hodowli bażantów( najlepiej wszystkich). Przydała by się temu forum jakaś promocja. dawajcie jakieś ciekawe pomysły !! Cytuj
mikołaj Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 kolego wszystko tu prawie jest trzeba poszukać, wiadomo wszystko by lepiej wyglądało jakbyś miał jakieś działy żywienie , wylegi , i kazdy by pisał pod danym tematem Cytuj
kogut Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Jestem na tym forum zapisany już od dłuższego czasu, szczerze mówiąc podoba mi się że jest tutaj tylko kilka kategotii. Jak masz na forum 20 kategorii to łatwo się pogubić . Ale przydało by się możliwość dodawania zdjęć. Cytuj
baranek124 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgadzam się z kogutem gdyby dało się dodawać zdjęcia to było by super Cytuj
lolek9898 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Ja też zgadzam się z MIKOŁAJEM i KOGUTEM. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi