radzioro1 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 (edytowane) Mam na sprzedaż 7 kaczek krzyżówek,karmionych na naturalnej paszy, kaczki chodzą wolno. Uwaga Teraz mogę przyjmować zamówienia,ale dopiero w połowie czerwca będę sprzedawał, ponieważ dopiero zaczynają obrastać w piórka .Mogę też jak ktoś chce sprzedać o średnie wielkości kaczki,które nie mają jeszcze piórek. Kontakt. radzioro1@o2.pl lub numer tel.794083514. Nie aktualne Edytowane 9 Czerwca 2009 przez radzioro1 Cytuj
gege Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 A ilu tygodniowe?Gotowe do wysylki?One są takie dzikie,że tak powiem co latają po łąkach,stawach itp. Cytuj
radzioro1 Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Opublikowano 10 Maja 2009 Tak to są te kaczki kture pływają po wodzie i są oswojone a do wysyłki są gotowe tylko musze rozpoznać kture kaczka a kaczor poniewarz dopiero obrastajom w piura. Cytuj
gege Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 A czy jest możliwość skompletowania par niespokrewnionych??Kupił bym parę.Ale to sa te dzikie krzyżówki? Cytuj
radzioro1 Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Opublikowano 12 Maja 2009 Nie ma możliwości skompletowania par niespokrewnionych.To są te kaczki które pływają po jeziorach stawach,dzikie to one nie są bo są oswojone bo mi się wylęgły w kurniku pod kaczką,ale też nie którzy mówią na nie dzikie kaczki. Cytuj
radzioro1 Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 Dostępna ilość kaczek krzyżówek,2 pary. Cytuj
biały Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 witam. bym był zainteresowany tymi kaczkami. i chciałbym się dowiedzieć ile by one kosztowały wraz z wysyłkom? i czy mogę je hodować razem z bażantami. to jest mój nr gg:11769931 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi