karol Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Czy ktoś z województwa śląskiego ma może do sprzedania kurki bażanta złocistego? Jeżeli ktoś chciałby takowe sprzedać byłbym bardzo zainteresowany kupnem. Cytuj
kogut Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 karol powtarzasz się, chyba trudno trafić by ktoś akurat z twojej okolicy wszdł na to forum i akurat miał na sprzedaż bażanta złocistego.Oczywiście nie uważam że jest to wykluczone. Troche mi się wydaje, że jest już troche póxno na takie zakupy. Spróbuj poszukać np na allegro, ale wtedy w gre musi wchodzić wysyłka. Cytuj
adam Opublikowano 13 Stycznia 2007 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witam,chciałbym Karol podzielić się z tobą moimi kurkami jestem spod Raciborza tel.507591797 Cytuj
przemek20 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 jezeli jestesmy na temacie tego gatunku to mam na sprzedanie pieknego samca2latka 513 874 725 a sam kupie królewskie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi