pawlooo1705 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Mam male pytanie np jak zaczynam chodowle przepiorek czy kuropatw.barztow jest jakas dotacja z uni czy inych stref? Cytuj
Bodzio Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 o dotacje z Uni można chyba się starć niezależnie od profilu hodowli, tak więc na to jak najbardzie chyba tez da się coś załatwić. Ale sam nigdy nie brałem dotacji takj więc nie wiem, ale jak się coś dowiesz to prosze pochwal się. jestem sam bardzo ciekawy. Cytuj
sebek_12 Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 Brak dotacji unijnych na inwentarz żywy..Wiem, bo ostatnio byłem i się dowiadywałem..:( Cytuj
akcent Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 W Polsce dotacje są tak zrobione by ich nie wziąć. Starając się o dotacje wykładasz grubą kasę dla urzędników, notariuszy, itd a jak co do czego mało kto w ogóle się łapie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi