karol Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Chciałbym kupić bażanta złocistego. Czy ktoś może będzie w niedziele chciał sprzedać takiego w Pszczynie na giełdzie? (interesuje mnie kurka) Cytuj
Rysio Opublikowano 24 Lutego 2007 Opublikowano 24 Lutego 2007 Byłem na giełdzie w Pszczynie 18.02 i kurek bażanta złotego było sporo w cenie około 50 zł za sztukę o wiele trudniej kupic kure diamentową bo była tylko 1 ale w parze z samcem za 120 zł Cytuj
Franek Opublikowano 25 Lutego 2007 Opublikowano 25 Lutego 2007 Mam pytanko, bo któryś ra słysze już o giełdzie w Pszczynie. Czy to jest giełda typowo z ptakami ozdobnymi, czy tylko targ jak każdy inny. Mam tam w okolicach rodzinke, moze bym ich odwiedził? jeżeli warto iść pochodzić i popatrzeć, a przy okazji moze bym dokupił jeszce jedną Pawicę? Cytuj
karol Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Opublikowano 25 Lutego 2007 Osobiście jeszcze tam nie byłem ale wiem że można tam znaleźć prawie każdy gatunek ptaków. Jeżeli chcesz dowiedzieć się czegoś więcej to wejdż na oficjalną strone giełdy: znajdziesz tam informacje o tym kiedy odbywajom się giełdy i jak można tam trafić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi