elkajan Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Mój paw w wyniku nieszczęśliwego wypadku stracił ogon.Rozpoczął trzeci rok życia.czy będzie mógł kopulować z samiczką i najwazniejsze czy pióra na ogonie mu odrosną?Jak postępować z jajami?Kiedy zaczyna samiczka je znosić? Cytuj
jan Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 paw i tak na przełomie lipca sierpnia straci ogon w wyniku pierzenia odrastał będzie mu przez zime nie powinno mu to przeszkadzac w godach zależy jaki ma temperament natomiast jeżeli chodzi o jajka to ja przechowywałem je w zacienionym miejscu w wytłaczance po jajkach kurzych ponad 3 tygodnie l na 6 jajek wylęgły mi się 4 pawiki Cytuj
Grześ Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 witam widzę że poruszacie tu temat pawi wiecie może ile jaj w roku znosi pawica i czy niesie tak jak bażanty tylko wiosną do lata czy też przez cały rok? Cytuj
elkajan Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dziękuję za podniesienie mnie na duchu Janie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi