doni661 Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Czemu moja samica nie ma ogona czy samiec jom porzył albo co i wyrwał .? Cytuj
Bodzio Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Powiem przewrotnie.Ja tez nie wiem dlaczego twoja samica nie ma ogona:) Ale teraz na serio. Jak masz tylko parke to pewnie kogut jej wydziobał. No a to jest nie dobrze bo lęgi się zbliżają wielkimi krokami. Cytuj
edgar9 Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 No a to jest nie dobrze bo lęgi się zbliżają wielkimi krokami. Powiem, więcej. Towja samica nie ma ogon po najprawdopodbniej bażanty w twojej hodowli żyją w nieodpowiednich warunkach, albo mają nieodpowiednią dietę. Dlatego wydziobują sobie wzajemnie pióra.[/code] Cytuj
xwiatr Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Też jestem za tą opcją. Pterofagia bierze się właśnie z powodu niewałściwych warunków bytowania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi