przemek Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 mam 11 bażantów różnych ras po poże czy mogą razem hodzić po ogrodzie około 25x18 Cytuj
xwiatr Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Jeśli chodzi o powierzchnię to spokojnie im wystarczy.Pamiętaj jednak, że sad musiałbyś zabezpieczyć od góry siatką aby ci nie uciekły. Nawet jakbyś im podciął latki (zdecydowanie odradzam) bażanty spokojnie przeskoczą przez płot. Cytuj
przemek Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2008 a jeśli chodzi o walki kogutów w czasie godów Cytuj
Bodzio Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Cod o walk kogutów to problem może być lub niue, zależy jakie to będą rasy bo nie każda rasa jest zbieżna z sobą. Ale jak będzie 11 ras to wcześniej czy później problem wyskoczy. Cytuj
przemek Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2008 to nie jest 11 ras tylko 5 Cytuj
Andrzej1993 Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Wątpie w to zeby ci te bażanty nie uciekły. Najlepiej jak bedziesz miał młode i możliwos podłozenia jaj pod kwoke to zrób to.Kwoka bedzie wodziła młode po ogrodzie i jezeli nikt nie bedzie ich straszył i beda miały spokuj to napewno ci nie ucieknom;) Cytuj
Przemek11 Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 przemek myślę że nie powinny uciec ja miałem kiedyś dwa koguty złote i nie uciekły jeżeli nie będzie samic tylko same koguty to nie powinno być problemu dziobania ponieważ koguty nie będą miały o co rywalizować ale jeśli będą kury to nic nie da rady zrobici Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi