kuba8321 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Witam czy ktoś mógł by mi podać prosty,tani i sprawdzony przepis na pasze? Cytuj
marcinerek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 to najprostszy przepis na pasze Cytuj
kuba8321 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 chyba wystąpił mały problem bo sprawdzałem na dwuch kompach i nie moge wejsc na tą strone. Cytuj
marcinerek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Kuba - zrobilem Ci zart nie ma takiego adresu - a pasze mozna kupic wlasnie u weterynarza ja co prawda mieszam zboza se soba ale i dodaje ptakom rozniez pasze kupiona u weta.ja mieszam kukurydze, pszenice, gryke, owies, jeczmien, przenzyto, proso, slonecznik.I w zaleznosci od pory roku oraz pogody stosuje rozne proporcje i kombinacje tych nasion.W ciepla zime podaje im owies, jeczmien, gryke. Jak jest mroz to dodaje pszenice i kukurydze.W okresie legow tez im podaje wiecej przenicy i kukurydzy. Pamietaj o zielonkach! Cytuj
rapit Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Z tym adresem to fakt niezły numer:) sam kombinowałem kilka razy i się wnerwiałem. Moim zdaniem to prawda jest taka, że dla młodych lepiej dawać kupną paszę, sam nie jesteś w stanie zorganizowac takich dodatków a jak byś je kupował w małych ilosciach to nie była by to tania pasza. Starszyźnie ja daje mieszanki zbożowe. Cytuj
kuba8321 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2008 Panowie hodowcy moja babcia pracuje w weterynari czy gdyby załetwiła by mi jakieś witaminki czy coś w tym stylu to mógłbym sam mieszać pasze? Cytuj
tragopan Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Kuba po co załatwiać jakieś witaminki. Kup sobie polfamiksy, one też nadają się do pasz. Cytuj
kuba8321 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2008 Co to te polfamiksy i jak to się podaje Cytuj
tragopan Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Kuba tu masz więcej na temat polfamixów.= Cytuj
RUDA Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 mam prośbę czy ktoś może podac firmy lub preparaty stosowane dla bażantów i perliczek jako dodatki paszewe, mineralne i witaminowe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi