P.J Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 Witam i mam nietypowe ogłoszenie!Kupię pióra ogonowe bażantów i pawi.Oczywiście te zgubione lub wypierzone przez te sympatyczne i piękne ptaki. mój kontakt frog252@vp.pl-proszę o oferty z ceną za np.100 szt.-bażant łowny i cena za całość Pozdrawiam użytkowników forum Cytuj
pablo87 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 witam ja mam do sprzedania 9 piór z ogona bażanta łownego. z chęcią je sprzedam. a cena nie wiem jaka by ci odpowiadała? Cytuj
marcinello Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 witam ja również bardzo chętnie kupię pióra bażantów najlepiej z ogonów oraz skrzydeł. Cytuj
marcinello Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 ja lotki do strzał do łuku białe indycze pióra się łatwo nudzą . wiec jest jakaś szansa ze je tu dostane Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi