Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Faktycznie Wasza str jest najlepsza na necie,odnosnie hodowli bazanta lownego.kiedys pytalem o eksport bazantow jako szal.zarejstrowalem sie ponownie , ponieważ nie moglem sie zalogowac.

jesli ktos jeszcze wie cos na ten temat prosze o pomoc poniewaz mam z tym problem,piszac prace lic o hodowli bazanta lownego z przychowkiem na eksport. :),potrzebuje tez informacji o rocznych kosztach prowadzenia hodowli z wyszczegolnieniem,oraz o zyskach z hodowli.

Dzieki.Pozdrawiam Wszystkich miłośników bażantów!!!

Opublikowano

Wydaje mi się że znam się trochę na bażantach, ale hodowli hobbystycznej. Wydawało mi się ze potrafię odpowiedzieć na wiele pytań, jednak to mnie przerasta :?

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

Pamiętam naszą rozmowę, obiecałem nawet, że przyłożymy sie i napiszemy coś bardziej szczegółowego. Chęci mamy jednak z czasm gorzej. Zamierzamy napisać bardziej szczegółowy artykuł, o kosztach, żywieniu, infrastrukturze jednak temat ciągle schodzi, myślę ze jak zima zawita juz na dobre to wieczorami znajdzie się wiecej czasu.

Mam nadzieje, że uda się stworzyć coś co bedzie przydatne przy twojej pracy.

Możesz napisać jakie terminy Cię gonią, do kiedy masz czas?

Opublikowano

No tutaj Bażancie Węgierki trzeba przede wszystkim kierowac się względami humianitarnymi. Oczywiście wszystko zależy gdzie i jaką ilośc nalezy dostarczyć.

Ja często wysyłam pocztą. Oczywiście mniejsze ilości. Poczta polska udostpęnia taką usługę. Zawsze pakuję je w karton wsybując do środka nieco ziarna. Wysyłam w poniedziałek, aby nie leżaly gdzie w urzędach przez weekedn czy święta. Z reguły paczka idzie 1-2 dni.

Nie zdażyło mi się, jeszcze aby który nie przeżył, więc jestem zadowolony.

Oczywiście najlepszą metodą jest taka, gdy klient przyjeżdża sam do nas i zabiera je własnym transportem. Ale takie sytuacje zdarzają się rzadko...