gege Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 sprzedam 3 samice golebi mewek.mozliwy odbior tylko i wylacznie osobisty Cytuj
michał Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 gege . czytałem ze wczesniej ze hodujesz przepiórki . masz moze jaja na sprzedasz Cytuj
gege Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Opublikowano 8 Maja 2008 jezeli przyjedzisz??bo ja nie wysylam poczta a jaj ile bys chcial??bo ja mam tylko parke i nie potrzebuje np 4 kurki i kogutka bo wczesniej wszystike byly zaleznoe tylko albo zeszla z jajejk oczywiscie golab. Cytuj
michał Opublikowano 10 Maja 2008 Opublikowano 10 Maja 2008 gege - ale na dzień dzisiejszy masz jajka . a mozna jakiś numer tel . do ciebie alebo adrez Cytuj
gege Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Opublikowano 10 Maja 2008 jajka narazie nie mam musialbym ci uskladac poniewaz mam tylko parke i 1 jajko na 1 dzien.a po co ci moj adres?? Cytuj
michał Opublikowano 11 Maja 2008 Opublikowano 11 Maja 2008 no bo gdy by cos to ponie przyjechać Cytuj
gege Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Opublikowano 11 Maja 2008 ja juz mam 2 jajka juz by dawno byly pod golebiem ale tobie ich trzymam.a ile chcesz tych jajek??ja mam koloru bialego przepiorki.moj adres Zimnowoda woj.swietokrzyskie.mozesz tez kupic odemnie jaja gesi garbonosych.lub zamienic na inne jaja jakie masz to znaczy jezeli posiadasz kury ozdobne to mozemy sie wymienic na jajka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi