pablo87 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) witam wszystkich hodowców! jestem zainteresowany kupnem kurcząt bażanta łownego, w wieku od 1 dnia do 1 tygodnia, oczewiście za stosowną cene do wieku. interesuje mnie liczba od 50 do 100 sztuk. również kupie kurczęta pawi niebieskich najlepiej parke, w wieku do 3 tyg czekam na odp. namiary na hodowców i oferty na e-mail i na forum lub tel. 785 832 873 odp na sms. Edytowane 17 Maja 2008 przez pablo87 2008 Cytuj
gege Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 pablo87 2008 info@bazanty to jest e-mail hodowcy ktorzy sprzedawaja bazanty w weiku 1 dnia po 4zl/szt ja chyba sobie od nich kupie Cytuj
pablo87 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Opublikowano 8 Maja 2008 cześć gege! dzięki za odp. ale nie podałeś e-mail, troche wygórowana cena jak za jedno dniowe... jeszcze troche poczekam aż cena będzie niższa Cytuj
marcinerek Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 pablo87 2008 szczerze mowiac nie sadze by potanialy znacznie. popatrz na cene zboza, pasz etc. kukurydza u mnie podrozala ponad dwukrotnie, podobnie pszenica. wiec nie oczekuj, ze ceny ptakow beda na poziomie z zeszlego roku. Cytuj
gege Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 pablo87 2008 nom napisalem cie przeciez adres e-mail.info@bazanty Cytuj
gege Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 tylko nie odpisujaza bardzo mi odpisali 2 razy i juz nie moge sie od nich nic dowiedziec najlepiej zadzown wejdz na allegro i wpisz w wyszukiwarke jaja bazantow i zanzacz a zakonczonych i tam bedzie taki bazant samiec a z reszta to forum to oni zrobili u gory z lewej strony jest kontak i tam bedziesz widzial. Cytuj
pablo87 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Opublikowano 8 Maja 2008 hehe no tak nie zatrybiłem z początku troche się rozejrze w ofercie Cytuj
pablo87 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Opublikowano 13 Maja 2008 nie nie pisałem. bo z tego co widać w ofercie to nie mają kurczaków, a jajek nie chce bo mi się niosą swoje kurki. Cytuj
gege Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 jak to nie maja??ja jak pisalem to chca 4 zl za pisklaka. Cytuj
Admin Opublikowano 15 Maja 2008 Opublikowano 15 Maja 2008 Witam hodowców, Faktycznie ostatnio brakuje nam czasu na doglądanie forum. Jak wiadomo przy ptakach jest sporo pracy. Pozwolę więc sobie napisać tutaj w skrócie o naszej aktaulnej ofercie, gdyż ta podana na stronie nie była dawno uaktualniana: 1. Jaja wylęgowe 2,5zł/sztW zasadzie cały czas mamy w sprzedaży jaja bażantów łownych z naszej hodowli. Ilość sprzdawanych jaj normujemy. W tym sezonie skuteczność zalężenia wynosi 94-95%, a to dlatego, że w jednej rodzince kogut okazał się być bezpłodny Oczywiście jaja są po segreacji. Te powyżej 34g i poniżej 28g są odrzucane. Wysyłane jaja są nie starsze niż 5 dni. Minimalna ilość zamówienia 20szt. Jeśli mają one być wysłane Pocztą Polską wówczas koszty przesyłki ustalamy w zależności od ilości jaj. 2. Pisklęta jednodniowe 4zł/szt.Dziś tj. 2008-05-15 włożona została do klujnika druga partia jaj. Lęgi w niedzielę. Aktualnie z tej partii będziemy mogli sprzedać jeszcze około 200szt. Następna partia w okolicach 28 maja. Ilość do odsprzedaży jeszcze nie znana. Transport: najlepiej odbiór osobisty. Nie wysyłamy pisklaków pocztą. 3. Bażanty dorosłe. 40zł sztukaSą to bażanty aktualnie znoszące jaja. Opróżniamy już woliery rodzinne, gdyż w tym roku planujemy mieć tylko 4 lęgi. Aktualne pozostało jeszcze około 170szt. Bażanty te będą niosły jaja do połowy lipca. Wszystkie te bażanty są jednoroczne (klute w sezonie 2007). Kury są z naszego chowu, koguty zaś nabyte zostały od zaufanej hodowli.Sprzedajemy tylko w całych rodzinkach rozpłodowych. kogut+6 lub 7 kur. Tak więc minimalna ilość to 7 sztuk. Koszt wysyłki Pocztą Polską około 38 zł. Powyżej podane informacje są orientacyjne. Szczegóły należy uzgodnić telefonicznie lub poprzez e-mail. Kontakt do nas podany jest na stronie: http://www.bazanty.pl/hodowla_bazanta_lownego_kontakt.phpDziękujemy za zainteresowanie i życzymy pomyślnych lęgów w sezonie 2008 i następnych... Pozdrawiam Stanisław Owczarekwww.bazanty.pl Cytuj
mero1 Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 Ja chciałbym kupic koguta i 2 kurki ! Cytuj
gege Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 no to najlepiej skontaktuj sie telefonicznie bo bedziesz musial dlugo czekac az odbiora bo maja duzo pracy przy bazantach i pisze i pisze caky czas ale odpisuja po jakims czasie raz nawet w tym samym dniu?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi