bartosz55 Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 witam wsadziłem jaja do inkubatora w sobote (26.04.08) sprawdziłem je wczoraj (03.05) i jedne miały jakby puste jajko i małe kropeczki i jedne jakby pełne jesli ktoś wie dokładnie jak to sprawdzic prosze o pomoc pozdrawiam Jesli można to prosił bym o wzskazówki jak wentylowac jajka w czasie inkubacji Cytuj
rapit Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 ZObacz tutaj, naprawde dobrze opisane:http://www.bazanty.pl/hodowla_bazanta_przeswietlanie_jaj.php Cytuj
bartosz55 Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Opublikowano 16 Maja 2008 gege mam 2 koguty 4 kury i 45 jaj w inkubatorze 20 maja mają sie kluc i jeszcz po parce od złocistych i srebrzystych Cytuj
szuti Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 po 5-6 dniach powinno być widać widoczne zalążki lub żyłki krwiste jeśli tego nie ma to niestety masz zbuki i lepiej je wywalić wcześniej niech nie zaśmierdzają Ci inkubatora Cytuj
akcent Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 a można zrobić prześwietlarkę własnej roboty? Jeśli tak to może gdzieś jest instrukcja? Cytuj
Grześ Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 witaj akcentja kupiłem sobie porządną latarke i sprawdzam jak jest ciemno w nocyi też widac co sie w środku dzieje jedynie u łownych trohe gorzej bo mają ciemne skorupki ale coś tam widac a to mi wystarcza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi