Kuba1996Młodyhodowca Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 W jakiej temp. powinno trzymać się jajka przed inkubacją (wiecie tak jak czekam żeby było dużo) Cytuj
rapit Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Kolego nie dużo nie mało, podstawa to stabilne warunki. Najlepiej koło 10-12 stopni i wilgotność 50%. Cytuj
michał Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 a jak długo mozna jaja przechowywac przed inkubacją ? Cytuj
marcinerek Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ksiazka pisze by nie dluzej niz 10 - 14 dni. Cytuj
michał Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ja tu nowy jestem i niedługo włoze jaja do inkubatora powiedzcie co ja znimi musze robić jak je tam zamieszcze czy musze je studzić przekrecać ? a moze wiecie jeszcze jaka tep musi byc w inku. z jajami gołebi pocztowych czy ta sama co i przy bazantach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi