Anka Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Witam wszystkichCzy niosa Wam juz jaja bazanty.Ja posiadam lowne jednego koguta icztery kurki ale w wolierze spokoj zadnego zainteresowania ze strony koguta kurkami powiedzcie czy to sie zmieni czy kogut nic niewart Cytuj
szmery Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 poczekaj wszystko będzie dobrze... u mnie też narazie ani śladu po jajkach ale niedługo powinno się to zmienić... Cytuj
marcinerek Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 U mnie koguty juz ganiaja i depcza kury I "stare" kury juz sie niosa. A te z zeszlego roku jeszcze nie chca.I srebrzyste rowniez powoli sie rozkrecaja z noszeniem jaj. Cytuj
szmery Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 no to gratulacje oby tak dalej.. udanego sezonu lęgowego 2008 Cytuj
Anka Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2008 WitamJestem zaniepokojony umnie w wolierze kompletnie nic sie niedzieje zadnych tokow porostu spokoj kogut patrzy obojetnie na kury zadnych jajek niema ,czy jest w czyms blad nadmieniam ze bazanty sa z zeszlego rokuczy zmienic koguta Cytuj
Anka Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam Znalazlem jedno jajko w wolierze mam 4 kory i 1 koguta woliera jest 3 m na 4 m nastepnego dnia znalazlem 2 w jednym miejscu imyslalem ze ktoras z korek robi sobie gniazdo , po godzinie zauwazylem ze jednego jajka niema mysle ze kory zjadaja mi jajka . powiedzcie mi czy brakuje im jakis mineralow.Jeszcze sprawa najwazniejsza moj kogut wogule nie interesuje sie korami i mysle ze te jajka sa czyste wszystkie bazanty sa z tamtego roku.Czy mozna zauwazyc jak kogut kopujule, bo moj to ja niewim co z nim jest Mam jesze innnego koguta czy moge wymienic ich ,tamten wcale tych kor niezna i woliera jest mu obcaBardzo prosze o porade. Cytuj
akcent Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Uuu mnie masa jaj tak się prztykają że aż miło miejsca w inkubatorku brakuje Cytuj
Kuba1996Młodyhodowca Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Ja mam 54 jaja Cytuj
akcent Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Być może koguty są stare? chore lub jeszcze coś? Jak chcesz to mam na sprzedanie dorodne koguciki, bardzo dobre do rozrodów. Ogólnie mam 6-7 kurek i wynoszę minimum 5 jajek dziennie. Aktualnie 76 jajek czeka w magazynie na odrodzenie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi