adam Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Witam zrobiłem inkubator ,stoi w budynku gospodarczym włożylem na próbę jajka kurze i mam pytanie jak studzicie jajka i zpowrotem załączacie inkubator to po jakim czasie inkubator osiąga zadaną temperaturę 37,8. Cytuj
kogut Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Jaj jaja studzę, poprostu otwierając inkubator, na 15 minut po około 5-10 minutach temp. wraca do normy. Cytuj
michał Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ja tu nowy jestem i niedługo włoze jaja do inkubatora powiedzcie co ja znimi musze robić jak je tam zamieszcze czy musze je studzić przekrecać ? Cytuj
michał Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 a moze wiecie jeszcze jaka tep musi byc w inku. z jajami gołebi pocztowych czy ta sama co i przy bazantach Cytuj
marcinerek Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 wydaje mi sie ze jeden post w zupelnosci jest wystarczajacy.Kazdy kto jest juz na tym forum od pewnego czasu czyta kazdy post. Ale jak ja widze dwa takie same to odechciewa mi sie czytac a tym bardziej pisac odpowiedzi.takze michal - nie spamuj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi