mariola Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 witam Mam trzy pawie przebywaja w wolierze ale chciałabym aby chodziły wolno po ogrodzie ale boje sie ze beda przefruwały do sasiadow moze ktos mi doradzi co zrobic Cytuj
rapit Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 Poprostu spróbuj im zaufać, jak nikt nie bedzie ich płoszył ani męczył to nie powinny uciekać, acha rozumiem że masz dla nich kawałek ogrodu i podwórka. Cytuj
wiesław Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 przytnij im pióra na skrzydle[tylko 1 skrzydło]wtedy nawet gdy spróbuje podfrunąć to nie utrzyma równowagi.zabieg ten powtarzaj jak mu odrosną,ale rub to tak,żeby nie traciły na urodzie!pozdrawiam Cytuj
mariola Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Opublikowano 24 Marca 2008 dziekuje za odpowiedz ale nie wiem czy jak podetnie sie pióro to trzeba to czyms zdezynfekowac ? Cytuj
wiesław Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 nie trzeba,przycinasz pióra nie skrzydła Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi