Piotrekxc21 Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 więc tak jak w temacie chciałbym zakupić kilka bażantów łownych najlepiej z okolic świdnika , koło Lublina w rozsądnej cenie , z góry wam już dziekuje Cytuj
marcinerek Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Czesc, mi zostal kogut z ubieglego roku, ladnie wypierzony. Z legu naturalnego, wyprowadzony i wychowany przez kure bazanta. Z tym ze nie jestem z okolic Lublina a Ostrowca Św. Cytuj
Piotrekxc21 Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Opublikowano 19 Lutego 2008 to niestety nie zakupie bo chciałbym najlepiej odebrać osobiście . może ktoś jeszcze ma na sprzedaż z moich okolic Cytuj
szymon Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 kupie parę bażantów z okolicy Częstochowy tel..696355664 Cytuj
zachwieja60 Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 Może do Szczawnicy ,mam ładnie wybarwione łowne i srebrzyste w cenie bardzo roztropnej. Można to połączyć z miłym pobytem bo w Szczawnicy jest bardzo pięknie.Polecam.TEL 696082988 Cytuj
gege Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 marcinerek a ty masz jeszcze b.łowne??ja mieszkam w zimnowodzie kolo bogorii wiec do ostrowca sw.mam 30 min jazdy moze troszke wiecej. Cytuj
marcinerek Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Czesc gege, tymczasowo juz nie mam.Zostaly mi dwa stada podstawowe.Jajka w inkubatorze siedza, w przyszly wtorek powinny sie kluc.I jezeli klucie bedzie pomyslne a Ty do tego czasu nie nabedziesz bazantow bede mogl Ci jedno stadko odsprzedac razem z jajkami, ktore w miedzyczasie bazanty zniosa. Jezeli jestes zatinteresowany taka propozycja to daj znac. Cytuj
gege Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 a ile te stado pods.liczy szt??a ile bys za nich chcial?? Cytuj
Piotrekxc21 Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Opublikowano 20 Maja 2008 a może ma ktoś na sprzedaż złociste w rozsądnej cenie Cytuj
Grześ Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 witam ja mam złocistejeden kogót dwuletni kolorowy i trzy zeszłoroczne w tym roku nabiorą pełnego upierzenia a jeśli chodzi o kurki to mam tylko dwie stare nie na sprzedaz ale mam już tegoroczne złote to może będzie jakaś kurkanapisz co by cie interesowało i jaka to jest rozsądna cena według ciebie to może sie dogadamyPozdrawiam Grześ Cytuj
akcent Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 mogę sprzedać 2 koguty bazanta łownego Ładnie wypierzone z okolic starachowic/ Ostrowiec ŚW - WOJ ŚWIĘTOKRZYSKIE Za niską cenę Cytuj
Piotrekxc21 Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Opublikowano 29 Maja 2008 sorki , ale to już nie aktualne ale dzięki za odpowiedzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi