dawid jarno Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 MAM PYTANKO CZY KTOS WIE,GDZIE MOZNA KUPIC PASZE DLA PISKLAT BAZANCICH OD 0 DO 4 LUB 5 TYGODNIA?DO TYCHCZAS STSOWALISMY ZWYKLA PASZE DLA KURCZAKOW Z DODATKIEM POKRZYW I KRWAWNIKA I CZASEM DODAWALISMY JAJKO GOTOWANE ZEBY UZUPELNIC BIALKO,JESLI BY KTOS WIEDZIAL LUB MIAL TO INTERESOWALO BY MNIE 5O KG.POZDRAWIAM Cytuj
młody Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Do niedawna można było to kupić chyba w kazdej mieszalni pasz. Jednak od jakiegośc czasu od połowy roku jest z tym lekki problem bo robią tylko na zamówienie powyżej tony. Popytaj w okolicznych mieszalniach pasz. Cytuj
Grześ Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 witamNiewiem czy o tej porze roku jeszcze mają ale wiosną i latem kupywałem u nas w centrali pasz bez problemów 30 kg worek za 35 złotychznajduje sie ona w Żorach woj Śląskie Cytuj
dawid jarno Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2007 GRZES dalbys mi namiary na ta mieszalnie?ja mam rodzicow w raciborzu,a do zor to juz nie daleko! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi