Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Jeżeli chodzi o przepiórki to są to ptaki o małych wymaganiach. Sam może nie jestem hodowcą ale mam 5 przepiórek i 7 bażantów. Przepiórki jedzą przenice i ja osobiście mieszam z paszą dla kur niosek. Przepiórki mogą przebywać na dworze lecz jak jest zimno to nie niosą się natomiast w pomieszczeniach zamkniętych znoszą jajka jak jest oczywiście ciepło. Jezeli masz jakieś pytańka pisz na forum lub gg 7654907
Opublikowano

Witam-apropo tych przepiorek to jak wyglada sprawa niesnosni jak to wyglada niosa one sie po całej wolierze czy trzeba im robic takie gniazda jak dla zwykłych kur niosek

Dzieki nara!!!

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.