kocek Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 mam kilka pytań chciałbym spróbować hodować przepiórki może ktoś wie czy to jest duży kłopot Cytuj
sebek_12 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Witam. Jeżeli chodzi o przepiórki to są to ptaki o małych wymaganiach. Sam może nie jestem hodowcą ale mam 5 przepiórek i 7 bażantów. Przepiórki jedzą przenice i ja osobiście mieszam z paszą dla kur niosek. Przepiórki mogą przebywać na dworze lecz jak jest zimno to nie niosą się natomiast w pomieszczeniach zamkniętych znoszą jajka jak jest oczywiście ciepło. Jezeli masz jakieś pytańka pisz na forum lub gg 7654907 Cytuj
dabek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Witam-apropo tych przepiorek to jak wyglada sprawa niesnosni jak to wyglada niosa one sie po całej wolierze czy trzeba im robic takie gniazda jak dla zwykłych kur niosekDzieki nara!!! Cytuj
sebek_12 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Przepiórki niosą się po całej klatce więc nie potrzebne są jakieś gniazdka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi