bażant złocisty Opublikowano 7 Stycznia 2019 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Cześć Potrzebuję tacek na kaczki i bażanty do inkubatoraNie mogę nigdzie znaleźć, jak by ktoś znalazł proszę o pomoc!! Cytuj
millek Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Podejrzewam że ciężka sprawa, generalnie nie wygląda na produkcję ue wiec ciezko bedzie znalezc u nas Cytuj
bażant złocisty Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ok a polecacie jakiś inkubator automatyczny tak do 350 max 450 zł żeby były do niego tacki na inne jajka gęsi, kaczek, bażantów?? Cytuj
bażant złocisty Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2019 Co myślicie o tym inkubatorze może ktoś ma???Jeśli ma lub miał to napiszcie coś o nim Link do inkubatora: https://www.fermo.pl/produkt-2365-inkubator-do-jaj-ibator-home-auto-z-silnikiem-automatyczny-obrot-jaj-klujnik.html Cytuj
kunek Opublikowano 14 Stycznia 2019 Opublikowano 14 Stycznia 2019 mam taki ale z tacą półautomatyczną i jestem zadowolonydo jajek bażancich musiałem dokupić jeszcze wkładki zmniejszające otwory w tacy, bo standardowo są na jajka kurze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi