bażant złocisty Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 CześćMam problem z rozciągnięciem siatki na górze woliery ponieważ, mam taki kącik z brzozami i chciałbym zrobić moim bażantom tam wybieg, ale nie wiem jak poradzić sobie z założeniem siatki na górze woliery, nie chciałbym ciąć jej i kombinować.Macie jakieś propozycje na ewentualne rozwiązanie tego problemu????Proszę o odpowiedź. Cytuj
millek Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 a jak wysoką masz tą brzozę? Cytuj
stasiu77 Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 A może zawiesić i zarzucić siatkę polietylenową na tą brzozę? Albo zrobić wysokie ogrodzenie z siatki wokół, żeby nie miały żadnej możliwości ucieczki (myślę tutaj o 3-4 metrach. Cytuj
gregor588 Opublikowano 10 Listopada 2018 Opublikowano 10 Listopada 2018 jak robiłem pierwszą wolierę to też się namęczyłem przy zakładaniu siatki, ale teraz mam już swoje sposoby,w pierwszej kolejności stawiam słupki później na każdym rzędzie słupków prowadzę drut i później po tym drucie nakładam siatkę Cytuj
bażant złocisty Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Opublikowano 12 Listopada 2018 Brzozy mają około 8m Cytuj
millek Opublikowano 15 Listopada 2018 Opublikowano 15 Listopada 2018 ja bym obstawiał ominięcie brzozy. A jest ona Ci w ogóle potrzebna? Może warto ją wyciąć... Cytuj
bażant złocisty Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Opublikowano 17 Listopada 2018 Z wycięciem byłby problem, a na dodatek brzozy są mi potrzebne.Miałem pomysł żeby pociąć siatkę na mniejsze części i tam wokół brzóz spiąć siatkę do "kupy"Jak uważacie przeszedł by taki pomysł? Cytuj
millek Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 a do czego potrzebna Ci brzoza? Twoje rozwiązanie wydaje się być jedynym najłatwiejszym wyjściem Cytuj
majka Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 ja likwidowałam drzewa, zostawiłam w wolierze niskie wiśnie tylko Cytuj
bażant złocisty Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Opublikowano 20 Listopada 2018 Dobrze dzięki wszystkim za poraadę Cytuj
bażant złocisty Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2019 Jeszcze nie rozciągałem będę się brał za nią na wiosnę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi