millek Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Jeden z moich ostatnio wyklutych bażantów ma zniekształcony dziób- góra nie schodzi się z dołem. Czy taki bażant ma szansę na normalne funkcjonowanie? Czy jest jakiś sposób by mu pomóc? Cytuj
komor Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 miałem kiedyś taki okaz z krzywym dziobem, ale u kochina miniaturowego. Radził sobie z sytuacją. Wszystko zależy myślę w jaki sposób ten dziób jest zniekształcony i czy zwierzę będzie w stanie jeść i pić. Cytuj
majka Opublikowano 30 Października 2018 Opublikowano 30 Października 2018 Miałam raz taką sytuację. Izolowałam ptaka, bo reszta go objadała. Niestety nie do końca sobie radził z sytuacją. Dokarmialiśmy go, ale niestety to nie wystarczyło. Cytuj
millek Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Opublikowano 21 Listopada 2018 bażant niestety z niekształceniem niestety mi padł... nie wiem dlaczego bo wydawało się że sobie radzi. Cytuj
majka Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 Niestety trzeba dużo uwagi poświęcić i to niestety często nie wystarcza. U mnie było tak samo... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi