Grześ Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 Bażanty te pochodzą z lęgu naturalnego i przebywają dotej pory z rodzicami ze względu na brak wolier musze je sprzedac zdjęcia dorosłych jak i tych do sprzedaży moge wysła na maila pytania prosze pisa na maila stalmach1@hotmail.com lub dzwoni pod nr 507188 490 no i oczywiście na forym. w miare możliwości wolałbym odbiur osobisty ( Żory wojewódctwo Śląskie) gdyż nigdy jeszcze nie sprzedawałem moich ptaków i nie bardzo sie oriętyje w wysyłce pocztowej Cytuj
edgar9 Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 Czy rodzice oferowanych bażantów pochodzą z twojej hodowli? Tzn, czy przypadkiem nie są spokrewnieni? Jestem zainteresowany kogutem. W moim przypadku w gręwchodzi tylko wysyłka pocztą polską. Wiele razy już tak wysyłałem i odbierałem i nigdy nie było problemu. Czeba tylko na paczce napisać: "żywe zwierzęta". Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi