gregor588 Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 chcę założyć młodym bażantom obrączki i muszę je wyłapać, jak miałem kilka sztuk to nie było problemu ale jak mam kilkadziesiąt sztuk to chyba cały dzień bym musiał za nimi latać po wolierze macie jakieś sposoby, żeby szybko złapać bażanta Cytuj
stasiu77 Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Ja zaganiam do narożnika wybiegu a tam mam wygrodzony taki kwadracik i tam jest lapie, oznaczone wkladam do klatki potem wszystki na raz wypuszczam Cytuj
hunter Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Ja mam specjalny łapacz, ale jak masz tak dużo to rzeczywiście to może być czasochłonne, ale dla kilku sztuk polecam. Cytuj
gregor588 Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Opublikowano 14 Listopada 2017 dzięki za podpowiedzi,myślę, że zrobię małe wygrodzenie z siatki w wolierze, żeby je naganiać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi