bambalamba Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 witam co śądziecie o termolegulatorze RT-2 poniewarz nemam za wiele środkuw a ten produkt znajduje śię w ich zakreśie i niewiem czy dozbierać czy go mogę kupić i będzie działał podczas 3-4 lęgów bez zarzótów Cytuj
donald997 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 No może być, ale szału ten termostat nie robi, moim zdaniem powinienes sobie dołożyć i kupić lepszy. Ten RT-2 posiada małą dokładność temperatury bo do 1 st. więc jest za mała dokładność ewidentnie, bo wahania temperatury podczas inkubacji powinny wynosić 0,2 stopnia więc sam widzisz jaka różńica. Cytuj
bambalamba Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 a jaki polecasz podaj mi nazwe lub link do strony gdzie morzna go kupić będe wdzienczny zgury dzienkuje Cytuj
rolniczka585 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Odświeżam temat bo potrzebuję zakupić termoregulator. Zastanawiam się nad tym modelem ze względu na podkreślaną dużą dokładność:http://www.hodowlany.pl/i411_Termostat_elektroniczny_z_nastawem_analogowym__bardzo_dokladny.html Ktoś próbował z tego typu termoregulatorem? Wiem, że wygodniejsze będą z cyforym wyświetlaczem, ale proste metody jak tutaj często spradwzają się dużo lepiej niż te wyżej technologicznie. Cytuj
kunek Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 do czego potrzebujesz tego termoregulatora? Cytuj
kunek Opublikowano 8 Grudnia 2017 Opublikowano 8 Grudnia 2017 do inkubatora lepiej dać dokładny , więc będzie odpowiedni Cytuj
stasiu77 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Tak dokładnie, najlepiej taki z dokładnością do 0,5 stopnia albo i lepszy z 0,1. Temperatura inkubacji to najważniejszy parametr obok wilgotności i obracania, także jeśli chce się mieć duży procent wylęgu lepiej zakupić jak najdokładniejszy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi