shax178 Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Witam wszystkich na forum:) Bardzo proszę o informacje na temat inkubatora IBator 60. Czy jest warty swej ceny, czy go polecacie, jaki jest procent wylęgu?Pozdrawiam i z góry dziękuję za informacje. Cytuj
zbyniu78 Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Witamy na forum Miałem ten inkubator dwa lata temu jak miałem mniej jajek i ogólnie byłem zadowolony. Potem sprzedałem go znajomemu i chyba korzysta do dzisiaj z niego. Skuteczność średnio miałem na poziomie 80-85%, ale pamiętaj, że 100 % to chyba nigdy nie będziesz miał. Jakbym miał wymieniać zalety to prosta budowa i obsługa, dobre trzymanie temperatury no i dobry sterownik. Z wad to brak wyświetlacza temperatury i wilgotności (trzeba mieć termometr i higrometr) i automatycznej tacy. Ale w tej cenie to chyba nic lepszego nie znajdziesz Cytuj
xwiatr Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Witam, Ja mam inkubator Ibator Home 60 (bo taka jest hyba jego pełna nazwa). Inkubatorek śmiga u mnie od 3 lat. W sezonie robię 3-4 inkubacje. Mam kilka inkubatorów większych a tego używam, jak mi miejsca braknie. Generalnie działa super. Nie mam zastrzeżeń, bardzo prosta obsługa, nie ma zbędnych dodatków, po prostu się go włącza i działa. Skuteczność też w porządku. Aż jestem zdziwiony, że często lepiej wychodzi niż w tych większych. Jakbyś miał jakieś pytania to pisz śmiało na priwa, lub tutaj na forum. Jak będę mógł to pomogę. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi