kazik Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Część wszystkim! Mam taką sprawę - na wiosnę kupiłem sobie inkubator do wylęgu jaj i chciałbym się podpytać jak się powinno go konserwować, tak żeby był on w formie na wiosnę ? Cytuj
sputnik Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Witaj, wydaje mi się, że najważniejsze jest dokładne wyczyszczenie inkubatora + dezynfekcja np. Virkonem S. Miejsce przechowywania ma także znaczenie, myślę, że lepiej jest go przechowywać w temperaturach plusowych, niż np. w garażu gdzie będziesz miał poniżej zera. Cytuj
kazik Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Opublikowano 29 Listopada 2013 Co to za Virkon S ??? Gdzie to dostać można??? Cytuj
zbyniu78 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Co to za Virkon S ??? Gdzie to dostać można??? Virkon jest ogólnodostępny, ja zamawiam na hodowlanym, bo mają dobrą cenę i szybką wysyłkę. Cytuj
kazik Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 Rzeczywiście bardzo dużo sklepów go ma, nawet na allegro już nim handlują samego virkonu się nie opłaca zamawiać, może jeszcze jakieś karmidełko czy coś wpadnie w oko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi